Thor Glas er kommet langt med service i centrum

Vi leverer, monterer og skærer glas i alle former og farver.
Glas kan have mange forskellige formål og funktioner. Glas er ofte med til at danne rammen omkring hjemmet. Hvad end det er i form af vinduer, hylder, døre eller noget helt tredje, så har glas som regel både en designfunktion, samtidig med det har en funktionel rolle at udfylde i hjemmet.

Den funktionelle rolle kan variere meget og derfor er det meget vigtigt at få valgt rette glas til rette formål. Det er derfor vi sætter os ind i alle aspekter af din situation, før vi finder frem til den endelige løsning. Det er sådan, du får størst glæde og gavn af vores produkter og services. Derfor har vi hos Thor Glas et bredt sortiment af glas og udfører skæringer i udformninger efter din forespørgsel, dit ønske og ikke mindst dine behov. Det er det, der giver tilfredse kunder samt et godt resultat.

Vi afdækker dine behov

Hos Thor Glas sætter vi dig og dine behov først. Vi sætter os ind i, hvad det er du har brug for og i hvilken kontekst. Fordi vi starter med at rammesætte det mål, vi arbejder hen imod, giver det en bedre arbejdsproces og et bedre slutresultat.

Vi følger opgaven til dørs

Enkelte opgaver kræver samarbejde på tværs af fagligheder. Hos Thor Glas har vi allerede de nødvendige kontakter, så behøver du ikke bruge tid på at finde den rette tømrer. Vi ordner det for dig, det er det, vi mener, når vi siger, at vi følger opgaven til dørs.

Vi leverer og monterer når det passer dig

Levering og montering aftales, så det passer begge parter. Sådan undgår vi så mange gener for vores kunder som muligt.